Szerintem nagyon érdekes, hogy a pluszban ízesített Yerba Maték fogyasztása legalább annyira elterjedt a dél-amerikai kulturákban, mint a Natúr Yerbáké.
Azaz, Dél-Amerikában nem tűnik nagyobb szakértőnek az, aki csak Natúr Yerba Matét iszik :)
Próbálok magyar analógiákat keresni..
Analógia 1: Nem vagyok attól sznob, hogy nem rakok Erőspistát a gulyáslevesbe.
Analógia 2: Nem vagyok attól sznob, hogy nem facsarok citromot a rántott húsra.
Analógia 3: Nem vagyok attól sznob, hohgy egy macifröccsöző társaságban (rég voltam ilyenben), nem kérek málnaszörpöt a Furmint hosszúlépésembe.
Végszó: Bár úgy tűnik (és sokszor úgy adom elő), hogy a Matézásban vannak technikák meg íratlan szabályok amiket ajánlott betartani, a valóságban igazából nincsenek határok!
Utóirat: Írjatok jobb analógiát, ha tudtok!