Natúr Yerba Mate lehetséges ízjegyeit láthatjátok.
Ez azt jelenti, hogy bár nem ízesített azaz natúr Yerba Matéról van szó, itt is számos ízjegyet előhozhat a felöntött növény.
Egy Natúr Yerba Mate ízjegye függhet attól, hogy:
-melyik országból jön a növény (egy paraguayi inkább dohányosabb, egy brazil inkább az "esőízű")
-hogyan volt feldolgozva (apróra vágott Yerba krémesebb ízt ad, sokáig füstölt yerba keserűbb)
-hagytak-e benne szárat? (ha, igen azaz "con palo", akkor lágyabb a Yerba, ha nem "sin palo" akkor intenzívebb
-egyéb dolgok is beleszólhatnak az ízjegyek alakulásába (pl. Mate levél szüret időpontja, organikus művelés alatt állt a növény)
A grafikát az én illetve a legnépszerűbb tapasztalatok egybevetésével hoztam létre. Ha neked van más íz amit előhozott neked egy natúr Yerba Mate, azt légyszíves írd le, kíváncsi vagyok.