Újdonságok
Új kincsek
(33 db)
Különleges új yerbák
(31 db)
Starter Pack
Yerba Mate
Natúr 100%-os Yerba Mate
(82 db)
Ízesített Yerba Mate
(50 db)
Chimarrao és különlegességek
(5 db)
Tererének
(19 db)
Különleges új yerbák
(25 db)
Országok szerint
(112 db)
Argentína
Brazília
Paraguay
Uruguay
Mate Tök
Hagyományos Argentin Tökök (Calabash)
(19 db)
Kerámia Tökök
(6 db)
Kézzel díszített Tökök
(11 db)
Különleges Tökök
(21 db)
Uruguayi Tökök
(27 db)
Kézzel Festett Algarrobo Mate (by Caro)
(11 db)
Bombilla
Alap Bombillák
(8 db)
Különleges Bombillák
(6 db)
Uruguayi Bombillák
(13 db)
Termosz és minden más
Termosz + fontos kiegészítők
(25 db)
Argentin édességek és ropogtatnivalók Matézáshoz
(11 db)
Matricák Termoszra
(41 db)
Rólam
Minden ami Mate
Elkészítés/Beavatás
Kezdő Matézó Vagyok (GYIK)
Hatások
Blog
Podcast
Yerba Mate Ajánló
Szótár
Madre de Manus yerbái
103492|695000
Újdonságok
[105]
303097|695000
Starter Pack
[2]
579061|695000
Yerba Mate
[293]
309394|695000
Mate Tök
[95]
460541|695000
Bombilla
[27]
418664|695000
Termosz és minden más
[100]
9999999813015|0
Rólam
9999999393386|0
Minden ami Mate
Belép
Elfelejtettem a jelszavamat
Regisztráció
A kosár üres.
Vásárláshoz kattintson ide!
Főkategória
Yerba Mate
Natúr 100%-os Yerba Mate
Pampa Orgánica - "Bio Erő" [Argentína]
Pampa Orgánica - "Bio Erő" [Argentína]
Nincs raktáron
4 900
Ft
Összetevők: 100% yerba mate (ilex paraguariensis)
Származási ország: Argentína
Nettó tömeg: 500 g
A matézáshoz szükséges egyéb tárgyakat ezen az oldalon találod: https://www.matemanus.hu/sct/0/.
Származási Ország
Argentína
Füstösség
Közepesen Füstös
Száras vagy Szármentes?
Száras
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Feldolgozás
Elkészítés
Adatok
Weboldal
http://aguantadora.com.ar/
Tömeg
500 g/db
Vélemények
Feldolgozás
Száras Yerba Mate (Con Palo): A szárak minimálisan csökkentik a Maté erősségét, de egy enyhe édes érzetet adnak a Yerbának.
Natúr Yerba Maté: 100% Yerba Mate tartalmú, tehát nem tartalmaz semmilyen hozzáadott növényt vagy gyümölcsöt
Hagyományos feldolgozás: Kevés füsttel szárítják a leveleket, hogy azok ne oxidálódjanak és az aromákat sokáig megtartsa.
Elkészítés
Felmelegítjük a vizet (70-80 fokra) [ez az optimális hőmérséklet, ha kicsit kevesebb vagy több nem baj] [
bővebben a vízről itt olvashatsz
]
Termoszba
töltjük az egész napos használathoz
Megtöltjük a
Maté Tököt
(Calabash) a
levéllel (Yerba Mate)
1/2 - 3/4-ig.
Kicsit felrázzuk a leveleket, majd 45 fokos szögben abbahagyjuk a rázást, így a levelek a Tök egyik oldalára fekszenek.
Hideg/szobahőmérsékletű vizet töltünk a Tök aljába, várjunk 2 percet, hogy magába szívja a vizet a Yerba.
Alákanalazunk a
szűrős fémszívószállal (Bombilla)
. Az egyik oldalon a Yerba egy hegyet képez, a másik oldalon szinte nincs semmi.
Használat során arra az oldalra töltjük a vizet, ahol a kevesebb Yerba van.
Miután feltöltöttük a termoszból a Tököt, leisszuk az első felöntést, mivel mi vagyunk a házigazdák (Cebador)
A Tököt a termoszból egész nap töltögethetjük, amíg a Yerba bírja (kb. 10-15 felöntés attól függően, hogy milyen a levél minősége illetve, hogy a Yerbából épített hegyet mennyire tudtuk a felöntögetéskor megtartani.
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Nem engedélyezem
Engedélyezem
Adatkezelési beállítások