Argentin édességek és ropogtatnivalók Matézáshoz

Nézet:
Sorrend:
Raktárkészlet:
1 db
Az argentínok legfinomabb, legtipikusabb alapanyaga, az édes folyékony arany, a Dulce de Leche. Nincs ennél fontosabb összetevő, ha édességekről van szó. Mindennel és mindenhez kanalazzák.
A legfinomabb süteményük az Alfajor fő alapanyaga.
Bármire rákenik és nagyon nehezen tudnak leállni vele.
Lényegében a sűrített tejet karamellizálják.
Összetevők: Tej, tejpor, cukor, glükóz szirup, savanyúságot szabályozó anyag (INS 500i), tartósítószer (kálium-szorbát), ízesítők (vaní...
3 800 Ft
db
ÚJ
Nincs raktáron
Édes, légkönnyű ropogós vanilliás-karamellás karikák kis kristálycukorral megszórva. Matéhoz kiváló.

Porteñitas Originales Palmeritas sütemény szórt cukorral, egy elragadó csemege, amely magába foglalja Argentína édes kulináris hagyományainak esszenciáját.
Ezek a finom sütemények a Porteño sütés művészi mesterségét tanúsítják, amelyet jellegzetes pálmalevél formájuk és ellenállhatatlan ízük miatt ünnepelnek.
Minden Porteñitas Originales Palmerita Cook...
1 300 Ft